Този месец започва осмият сезон на уникалния за България шоуформат 

...
Този месец започва осмият сезон на уникалния за България шоуформат 
Коментари Харесай

Маги Халваджиян е специален гост на Leader Talks

Този месец стартира осмият сезон на неповторимия за България шоуформат  Leader Talks. Платформата, която дава опция на будните млади българи да задават въпросите си към генерации водачи, се завръща с забавни събития.
На 19 септември в Club Carrusel в 19:00 часа ще започва новият сезон на Leader Talks. Специален посетител в първото издание за сезон 2019/2020 ще бъде режисьорът Маги Халваджиян, а въпросите на публиката към него ще задава Димитър Станчев – негов дълготраен другар и сътрудник.
О сновна цел на плана е да развие лидерския капацитет на младежите. Шоуто дава всякога най-малко по една мощна и смислена причина да сме и да останем в България. Екипът зад плана има за цел да дава опция на младежите да си приказват намерено и в човешки диалог да схванат повече за опита, живота и специалността на всеки посетител. Leader Talks е опция на всеобщите медии и заобикалят захаросаните презентации, купешките отговори и режисираните PR акции на личностите, които са на сцената - в непринудена и неофициална конюнктура гостите действително се допират до индивида, а не до стремежи имидж.
При регистрация за събитието, Leader Talks дава опция на всеки човек да напише въпрос към госта за съответния месец – генерират се стотици въпроси и точно това са въпросите, които гост-водещият задава на госта. Успоредно, всеки от публиката онлайн има опция да зададе въпрос, да се включи в диалога, да изрази мнение и да взе участие. Това се случва онлайн по време на събитието, където гостът има 2 минути за отговор на всеки въпрос.
Сред досегашните посетители на Leader Talks са Васил Терзиев, Евгения Пеева, Ираван Хира, Соломон Паси, Камен Донев, Жулиета Серафимова, Владимир Каролев, Левон Хампарцумян, Максим Бехар. НПр. Ксавие Лапер дьо Кабан, Юли Тонкин, Страци Кулински, Елица Панайотова, Елвин Гури, Светлин Наков, Рами Ефрати, Румяна Тренчева, Пламен Русев, Цветелина Николова, Владислав Симов, Андре Токев, Любомир Ноков, Максим Ешкенази, Краси Георгиев, Велизар Величков и доста други.
За да закупите вашите билети, посетете мрежата на.
Научете повече за събитието във: Leader Talks с Маги Халваджиян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР